18.8 C
Lloret de Mar
Una embarcació de Catamarans Sensation de fons en una escena de 'Bienvenidos a Edén'

Les embarcacions de ‘Bienvenidos a Edén’ de Netflix són de Catamarans Sensation

El fet que Lloret aculli rodatges, sobretot en temporada baixa, beneficia a empreses locals, a qui contracten diferents tipus de serveis.

Una embarcació de Catamarans Sensation de fons en una escena de 'Bienvenidos a Edén'

Darreres Notícies

Si sou fans de Bienvenidos a Edén, de Netflix, potser us haureu fixat que algunes de les embarcacions que apareixen a la sèrie són de l’empresa lloretenca Catamarans Sensation. I és que el fet que Lloret aculli rodatges aporta diferents beneficis a la població, entre els quals que sovint es contracten empreses de la vila.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que és molt habitual que es contractin tot tipus de serveis a empreses lloretenques, per exemple, per a fer moviments de terra o càterings. A banda de provocar moviment en els sectors hoteler i de restauració.

El millor, tal com assenyala Elizabeth Keegan, és que molt sovint aquests rodatges es fan fora de la temporada alta.

“No s’autoritzen rodatges per part de Costes en plena temporada i, per tant, tots aquests serveis que es contracten no són en plena temporada i això dona vida a les empreses en un moment que no és de la seva alta activitat”

Elizabeth Keegan
Una altra escena de la sèrie
Una altra escena de la sèrie

Actualment, Lloret de Mar és l’escenari d’una quarantena de rodatges cada any. Una xifra molt bona i que ja fa temps que es manté. La gerent de Lloret Turisme argumenta que la indústria audiovisual ha canviat molt i això repercuteix en la bona tasca que es du a terme des de la Lloret Film Comission des de fa disset anys.

“A dia d’avui tota la producció audiovisual, sobretot en sèries, ha canviat completament i això té un impacte directe en la feina que estava fent Lloret des de fa 17 anys”

Elizabeth Keegan

L’espai més escollit és, amb diferència, la cala de Sa Boadella, seguida dels Jardins de Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist