7 C
Lloret de Mar

Les entrades de la visita ‘Marina, Camprodon i Arrieta’ han quedat plenes

Hi ha dues representacions previstes aquest cap de setmana de Sant Romà. També s'han esgotat les localitats de 'El llegat indià de Lloret de Mar' (26 de novembre).

Els protagonistes de la visita teatralitzada sobre l'òpera Marina.
Els protagonistes de la visita teatralitzada sobre l'òpera Marina.

Darreres Notícies

Lloret de Mar recupera la visita teatralitzada sobre l’òpera ‘Marina’, amb motiu de la Festa Major de Sant Romà i vist l’èxit que va tenir la passada temporada.

‘Marina’ és una composició del músic navarrès Emilio Arrieta, sobre lletra del poeta vigatà Francesc Camprodon, estrenada al segle XIX. David Barba, de l’empresa Amargura Cultura -que ha muntat la visita- destaca que ‘Marina’ és l’òpera per excel·lència de la lírica espanyola, de la que és “la més representada”. Afegeix que “hem d’estar orgullosos que l’escenari sigui Lloret, això no passa a qualsevol municipi”.

Els intèrprets i responsables de la visita, amb regidors de l'Ajuntament.
Els intèrprets i responsables de la visita ‘Marina, Camprodon i Arrieta’, a l’estiu, amb regidors de l’Ajuntament.

Els protagonistes són Sílvia Soliguer, Joan Romà Ortiz i Albert Muntané. Encarnen Emilio Arrieta i Francisco Camprodon, que coincideixen cada estiu al Museu del Mar a la recerca de la Marina, la protagonista de la seva obra.

Amb aquest retrobament, els personatges fan un viatge en el temps per explicar la història d’una òpera que té Lloret com a escenari. A més, inclou un punt còmic que farà passar una bona estona al públic, tant si són veïns com visitants.

Les representacions previstes de la visita ‘Marina, Camprodon i Arrieta’ arriben aquest divendres i dissabte (18h) al Museu del Mar, amb totes les entrades esgotades. Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultura, explica que han tornat a oferir la visita per donar cabuda a qui va quedar fora a l’estiu.

Jardins de Santa Clotilde, fotografia de Félix González
Jardins de Santa Clotilde (Félix González)

A banda d’aquesta visita teatralitzada, aquest divendres, 18 de novembre, jornada festiva de Sant Romà, hi ha jornada de portes obertes al Museu Obert de Lloret (MOLL). És a dir, als jardins de Santa Clotilde, al castell de Sant Joan, al Turó Rodó, al Museu del Mar i a la Masia de Can Saragossa.

De cara a la setmana següent, hi ha una altra visita. Permetrà donar a conèixer el llegat indià de Lloret de Mar, amb un tast de vi i xocolatada. S’oferirà el dia 26 de novembre, al Museu del Mar, a les 12 del migdia. Les places també són totes plenes.

spot_img

El + Vist