1.8 C
Lloret de Mar
Un dels menús de l'arròs d'aquest any

Les Jornades de l’Arròs, durant tot el mes d’octubre

Ja ha començat la 20a edició de les jornades gastronòmiques, que aquest any s'han retardat per la pandèmia.

Un dels menús de l'arròs d'aquest any

Darreres Notícies

Ja ha començat la 20a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. Una campanya que s’allargarà tot el mes d’octubre.

Habitualment aquestes jornades es fan al maig, però per la pandèmia les han posposat a aquestes dates. Atès el moment de la temporada en què ens trobem i totes les complicacions que ha ocasionat la crisi del coronavirus, el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, Nino Gómez, creu que és molt positiu que hi hagi 15 restaurants que hi participin.

jornades gastronomiques arros 2020
El cartell de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs 2020

Tot i que aquest 2020 sigui en unes dates diferents, ja és tota una tradició que, un cop a l’any, Lloret de Mar celebri aquestes jornades, en què l’arròs es converteix en el principal protagonista, cuinat de maneres ben diverses.

En aquesta 20a edició, la majoria dels menús van dels 25 als 49’50 euros. Tot i així, la campanya compta un cop més amb l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, que ofereix un menú de molta qualitat a un preu reduït, de només 16 euros. I és que, tal com recorda Nino Gómez, la gràcia de l’escola és que ofereix un preu simbòlic perquè els alumnes puguin fer pràctiques amb aliments de qualitat.

Les jornades, que acabaran el 30 d’octubre, estan organitzades pel Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria i la col·laboració de la secció de Comerç de l’Ajuntament de Lloret de Mar i de Lloret Turisme. Consulta tota la informació dels menús clicant aquí.

spot_img

El + Vist