12.5 C
Lloret de Mar

Les persones que tenen patologies destacades viuen amb més por i prudència la crisi del coronavirus

És el cas de la filla de la Natàlia Beltran, la Laura, que pateix fibrosi quística i que, tot i que sempre pren mesures de prevenció de contagis, ara les ha extremat.

Fibrosi quística
Fibrosi quística

Darreres Notícies

La situació que estem vivint arran de la crisi del coronavirus no és fàcil per a ningú. És evident que a cadascú li afecta d’una manera diferent, però està clar que les persones que ho passen pitjor són les que formen part dels col•lectius vulnerables. És el cas de la Laura, que pateix fibrosi quística i que no surt de casa per res per evitar contagiar-se.

Tot i que ara han extremat les mesures de seguretat, la mare, Natàlia Beltran, explica que ja estan acostumats a certes mesures de prevenció de contagi, perquè la Laura sempre ha d’evitar contagiar-se de cap virus, perquè qualsevol malaltia se li pot complicar molt. Tot i així, Natàlia Beltran reconeix que viuen la situació amb més por i que fa dies que no surten de casa per res.

Recordem que la fibrosi quística és una malaltia minoritària, hereditària i degenerativa que afecta principalment als pulmons i al sistema digestiu.

spot_img

El + Vist