14.3 C
Blanes
Una de les dutxes a la platja de Lloret

Les platges de Lloret i Fenals ja compten amb algunes dutxes

Tot i així, per fer moviments de sorra i instal·lar la resta de serveis caldrà esperar que hagi passat l'època de temporals marítims.

Una de les dutxes a la platja de Lloret

Darreres Notícies

Les platges de Lloret i Fenals ja compten amb quatre dutxes cadascuna. Tot i així, encara caldrà esperar unes setmanes per adequar les platges de cara a la temporada d’estiu. La previsió és fer els moviments de sorra un cop hagi passat l’època de temporals marítims

Ho ha confirmat la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs, que ha afegit que també la resta de serveis que s’instal·len cada estiu a les platges es col·locaran un cop hagin passat els temporals.

La platja de Fenals amb una de les dutxes

Pel que fa a la divisió de les platges per sectors com es va fer l’any passat davant la situació de pandèmia -en què es diferenciava una zona per a gent gran, una per a jovent i una per a famílies-, la regidora ha explicat que encara és aviat per prendre una decisió definitiva. Tot i així, ha reconegut que estan pendents de l’evolució epidemiològica i estan estudiant diferents opcions per garantir la seguretat de tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist