15.6 C
Blanes
La lloretenca Maria Bruguera, la flamant campiona d'Europa de Jiu Jitsu

Les sensacions de Maria Bruguera, campiona d’Europa de Jiu Jitsu

El combat decisiu, disputat aquest cap de setmana a Malgrat de Mar, va ser molt ajustat.

La lloretenca Maria Bruguera, la flamant campiona d'Europa de Jiu Jitsu

Darreres Notícies

Maria Bruguera s’ha proclamat campiona d’Europa de Combat Jiu Jitsu, en categoria absoluta. La lloretenca, del Club Tai Jitsu, va superar Marta Amigo, de la selecció espanyola, en la final disputada aquest diumenge a Malgrat de Mar.

El combat decisiu va ser molt ajustat. Maria Bruguera, de 17 anys, explica que va quedar sorpresa. “Quan va acabar el combat, pensava que havia perdut, perquè estava molt ajustat, i em van aixecar la mà i vaig quedar en shock perquè pensava que estava perdut”, relata.

circo de las estrellas
Maria Bruguera, campiona d'Europa de Jiu Jitsu, en ple combat
Maria Bruguera, campiona d’Europa de Jiu Jitsu, en ple combat

D’aquesta manera, Maria Bruguera suma un títol europeu al seu palmarès, després d’aconseguir anys enrere campionats de Catalunya.

És la fita més important que ha aconseguit fins al moment, després de molts anys practicant aquesta art marcial. En concret, va començar a fer judo quan només tenia 4 anys i després, amb 6, va passar a la modalitat del Tai Jitsu.

Maria Bruguera, campiona d'Europa de Jiu Jitsu
Maria Bruguera, campiona d’Europa de Jiu Jitsu

Ara, la lloretenca ja pensa en el mes d’octubre, en què es disputarà el campionat d’Espanya, amb aspiracions de poder fer un bon paper i, per què no, aconseguir la victòria.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist