7.6 C
Lloret de Mar

Les sortides de snorkel, les més demandades dins del programa Lloret Summer Nature

Són activitats per gaudir de l'entorn natural de la destinació, adreçades a públic familiar i de proximitat.

Una jove usuària, gaudint de l'snorkel a Fenals.
Una jove usuària, gaudint de l'snorkel a Fenals.

Darreres Notícies

735 persones han gaudit aquest estiu de l’anomenat Lloret Summer Nature, el programa que engloba les activitats a l’aire lliure que ofereix la destinació.

S’adrecen a públic familiar i de proximitat per tal que “gaudeixi de l’entorn natural”. Segons Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, la proposta que té més demanda és l’snorkel. Afegeix que “són xifres interessants, les famílies gaudeixen de les activitats, adreçades als mercats de proximitat”.

Paddle Surf (Lemon Kayak)
Paddle Surf (Lemon Kayak)

Les sortides d’snorkel -que combinen la immersió lleugera amb la descoberta de la biologia marina- les ha dut a terme Xatrac, l’associació mediambiental ubicada a la Casa del Mar, a la platja de Fenals.

Les sortides amb snorkel, fetes de juny a setembre, han comptat amb 400 persones inscrites. Altres activitats del Lloret Summer Nature han estat les sessions de ‘paddle ioga’ i ‘paddle surf’, que han comptat amb uns 300 usuaris, entre iniciació i perfeccionament. Una de les característiques d’aquest programa és l’alta fidelització, amb participants que repeteixen més d’un dia.

La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l'any a Lloret.
La natació en aigües obertes, un dels esports que es practiquen tot l’any a Lloret.

A més, el Club Esportiu d’Aigües Obertes ha realitzat nombroses sortides durant tot l’estiu. Lloret de Mar és un dels municipis amb més nedadors actius que practiquen la natació en aigües obertes i fins i tot compta amb un club específic registrat per a aquesta disciplina.

Actualment la destinació disposa de dues Rutes de Mar i un total de 2,5 kilòmetres abalisats per nedar amb total seguretat, que cobreixen les platges de Lloret, Fenals i Santa Cristina.

spot_img

El + Vist