10.6 C
Lloret de Mar
Visita guiada a una Via Brava de Lloret

Les Vies Braves de Lloret acolliran activitats de natació i snorkel al llarg de l’estiu

Com a novetat d'aquest any, el 4 d'agost acollirà una trobada anomenada Eco-Swimming, en què es farà una recollida de deixalles a la vegada que es neda.

Visita guiada a una Via Brava de Lloret

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma un any més a les Vies Braves, un projecte que arriba a la sisena edició, amb 26 vies actives arreu de Catalunya, 16 de les quals a la Costa Brava. Al llarg de l’estiu, s’han programat més de 180 activitats gratuïtes per a tots els públics.

La destinació hi participa amb dos trams: el que va de Santa Cristina a Fenals i el que uneix Fenals amb la platja de Lloret, on es faran activitats juliol i agost, amb la col·laboració de Xatrac.

Un dels fundadors del projecte de les Vies Braves, Miquel Suñer, explica que l’objectiu de la iniciativa és apropar el mar a tothom. Així doncs, Vies Braves té entre els seus objectius la pràctica de la natació i l’snorkel de manera segura, la promoció de la descoberta del territori des de l’aigua i el foment d’actituds respectuoses cap a mars i oceans.

Com a novetat d’aquest any, cada itinerari acollirà una trobada anomenada Eco-Swimming, en què es farà una recollida de deixalles a la vegada que es va nedant per la Via Brava. La idea és que els participants vagin acompanyats d’un caic que recollirà la brossa. A Lloret de Mar, l’Eco-S40wimming es farà el 4 d’agost a les deu del matí. Les inscripcions per apuntar-se a les activitats, que són gratuïtes, estan obertes a través de la pàgina web de Vies Braves.

spot_img

El + Vist