29.1 C
Lloret de Mar
Una activitat de Vies Braves, a l'agost

Les Vies Braves tenen un impacte econòmic a Lloret de Mar de 256.000 euros

Arreu del territori català, la xifra puja a 2.700.000 euros. Pel que fa a participants, a Lloret n'hi ha hagut 129 aquest any.

Una activitat de Vies Braves, a l'agost

Darreres Notícies

2.700.000 euros. És l’impacte econòmic que han generat les Vies Braves aquest any arreu del territori català. En el cas de Lloret de Mar, la xifra es concreta en una mica més de 256.000 euros, amb 129 persones que han participat a les activitats fetes a les vies braves de la vila. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, en fa una valoració molt bona.

Via Brava de Fenals a Lloret (Vies Braves)

El perfil és variat, tot i que predomina el de persones d’entre 45 i 54 anys. Les activitats que s’hi han organitzat són també variades, a Lloret organitzades a través de la Casa del Mar: especialment, sessions gratuïtes de natació i snorkel, però també hi ha hagut el rodatge d’un espot i alguna competició com la Non Stop Costa Brava Sud.

Recordem que les Vies Braves són una xarxa d’itineraris marins, que estan delimitats amb boies. D’aquesta manera, permeten nedar amb seguretat en aigües obertes, tot resseguint la línia de la costa.

A Lloret de Mar hi ha dues vies braves: la que uneix Santa Cristina amb Fenals i la que va de Fenals fins a la platja central.

spot_img

El + Vist