Dimecres, 20 gener 2021
12.3 C
Lloret de Mar
Una activitat de Vies Braves, a l'agost

Les Vies Braves tenen un impacte econòmic a Lloret de Mar de 256.000 euros

Arreu del territori català, la xifra puja a 2.700.000 euros. Pel que fa a participants, a Lloret n'hi ha hagut 129 aquest any.

Una activitat de Vies Braves, a l'agost

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

2.700.000 euros. És l’impacte econòmic que han generat les Vies Braves aquest any arreu del territori català. En el cas de Lloret de Mar, la xifra es concreta en una mica més de 256.000 euros, amb 129 persones que han participat a les activitats fetes a les vies braves de la vila. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, en fa una valoració molt bona.

Via Brava de Fenals a Lloret (Vies Braves)

El perfil és variat, tot i que predomina el de persones d’entre 45 i 54 anys. Les activitats que s’hi han organitzat són també variades, a Lloret organitzades a través de la Casa del Mar: especialment, sessions gratuïtes de natació i snorkel, però també hi ha hagut el rodatge d’un espot i alguna competició com la Non Stop Costa Brava Sud.

Recordem que les Vies Braves són una xarxa d’itineraris marins, que estan delimitats amb boies. D’aquesta manera, permeten nedar amb seguretat en aigües obertes, tot resseguint la línia de la costa.

A Lloret de Mar hi ha dues vies braves: la que uneix Santa Cristina amb Fenals i la que va de Fenals fins a la platja central.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.