3.7 C
Lloret de Mar
Zona Blava, carrer Josep Terradellas

Les zones blaves de temporada ja tornen a ser gratuïtes

Afecta a la zona blava de les platges de Fenals i Canyelles, l’espai de Santa Clotilde i Sa Boadella, el carrer Josep Tarradellas –darrere de la Dona Marinera–, la zona del Teatre i la zona esportiva al voltant de les pistes d’atletisme.

Zona Blava, carrer Josep Terradellas

Darreres Notícies

Ja estan inoperatives les zones blaves de temporada. Per tant, durant els propers mesos l’aparcament torna a ser gratuït en diversos espais de Lloret.

Tal com ha explicat el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, són les zones B i C, és a dir, les platges de Fenals i Canyelles, l’espai de Santa Clotilde i Sa Boadella, el carrer Josep Tarradellas –darrere de la Dona Marinera–, la zona del Teatre i la zona esportiva al voltant de les pistes d’atletisme.

Per tant, l’única zona blava que queda activa és la del passeig Verdaguer, tot i que canvia l’horari i serà de pagament de 9 a 14 i de 16 a 19 hores.

La zona blava del passeig
La zona blava del passeig ha canviat l’horari

Pel que fa a l’aparcament de Sa Caleta, també passarà a ser gratuït a finals d’octubre. I també es desactivaran, durant els mesos d’hivern, algunes zones de càrrega i descàrrega.

Totes aquestes mesures seran vigents fins al 22 de juny. Mentre siguin de pagament, però, el regidor recorda que els conductors que paguen l’impost de circulació a la vila tenen una bonificació del 50%.

Cristian Fernández també ha avançat que de cara a principis del 2022 està previst instal·lar zona verda en diferents espais de Lloret encara per determinar.

D’altra banda, el regidor ha explicat que amb l’inici del curs escolar, algunes línies de transport urbà han modificat els seus recorreguts per poder transportar els alumnes fins als centres educatius. Uns recorreguts que estaran operatius durant tot el curs.

spot_img

El + Vist