10.2 C
Lloret de Mar
El conjunt infantil absolut (Escola Gimnàstica Rítmica Lloret)

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

El conjunt infantil absolut (Escola Gimnàstica Rítmica Lloret)

Darreres Notícies

L’Escola de Gimnàstica Rítmica de Lloret participa en dos tornejos virtuals aquesta setmana.

D’una banda, les noies que competeixen a la categoria d’individuals de base participaran al primer torneig on line que organitza el club Rítmica Vilablareix aquest dimecres. D’altra banda, el conjunt infantil absolut participarà a un torneig organitzat per la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Una de les entrenadores del club lloretenc, Blanca Lloveras, explica que les gimnastes fan un exercici com si fos una competició normal, però es grava i es veu tan en directe com en diferit per fer les revisions.

“Primer les puntuen en aquell moment i després tenen el vídeo per revisar qualsevol cosa, perquè moltes vegades hi ha llocs dels pavellons que, per molt que vulguis posar l’ordinador bé, no es veu i amb el vídeo ho poden revisar tot perfectament”

Blanca Lloveras

Des de l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret reben amb els braços oberts aquest tipus de competicions, que els permeten seguir en plena forma, malgrat que les competicions oficials estiguin aturades.

En el cas del conjunt infantil, el torneig de la Federació Basca els permetrà competir amb altres grups d’arreu de l’Estat, amb qui es trobaran al Campionat d’Espanya, quan la situació de pandèmia ho permeti.

Ara mateix, l’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret només pot fer entrenaments presencials amb el 30% de l’aforament.

spot_img

El + Vist