10.5 C
Lloret de Mar

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret ha obtingut diferents medalles aquest cap de setmana

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret ha obtingut diferents medalles aquest cap de setmana a Lleida. Dues de les gimnastes que van obtenir metalls van ser Marina Poch i Alazne Rozas, que van aconseguir el bronze com a terceres de Catalunya. A banda, l’entitat també va participar amb el conjunt aleví, en la primera fase de la […]

El conjunt aleví, al podi (EGR Lloret)
El conjunt aleví, al podi (EGR Lloret)

Darreres Notícies

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret ha obtingut diferents medalles aquest cap de setmana a Lleida. Dues de les gimnastes que van obtenir metalls van ser Marina Poch i Alazne Rozas, que van aconseguir el bronze com a terceres de Catalunya.

servicios profesionales jimenez

A banda, l’entitat també va participar amb el conjunt aleví, en la primera fase de la Copa Catalana, amb dos exercicis nous que han treballat al llarg de l’estiu. Els resultats també han estat molt positius: primer lloc en cèrcols i segon lloc en mans lliures. A més, el conjunt júnior absolut va passar un control amb molt bones sensacions.

El conjunt aleví (EGR Lloret)
El conjunt aleví (EGR Lloret)

Pel que fa les medalles individuals de Marina Poch i Alazne Rozas, els ha servit per accedir al campionat d’Espanya, que se celebrarà al novembre a Jerez, tal com ha explicat l’entrenadora del club, Blanca Lloveras.

“Encara ens queden fases a Catalunya per seguir rodant per arribar al novembre en les millors condicions possibles”

Blanca Lloveras

Així ha estat l’inici de temporada de l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret, que aquest curs compta amb un centenar de nenes de diferents edats.

spot_img

El + Vist