24.7 C
Lloret de Mar
L'equip infantil de l'Escola Gimnàstica Rítmica Lloret

L’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret obté tres primeres posicions en els Jocs Emporion

Les alevins i les infantils van ser campiones i també van aconseguir un altre títol amb Chiara Gorissen.

L'equip infantil de l'Escola Gimnàstica Rítmica Lloret

Darreres Notícies

Resultats molt destacats de l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret en la Final dels Jocs Emporion, celebrats aquest cap de setmana a Banyoles. Les alevins i les infantils van ser campiones i també van aconseguir un altre títol amb Chiara Gorissen.

Des de l’entitat es mostren molt orgulloses amb els resultats obtinguts. A banda de les tres primeres posicions, l’entitat també va obtenir un segon i un quart lloc en la categoria prebenjamí i una cinquena posició per la infantil Ivet Arandia.

Els Jocs Emporion se celebren cada any a les comarques gironines, amb milers de participants de totes les edats i amb un bon grapat de disciplines esportives. Estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat, per fomentar la cultura i la pràctica de l’esport.

A banda, aquest cap de setmana, l’Escola Gimnàstica Rítmica Lloret també van participar en la primera fase federada de la Copa Catalana, a Blanes. El resultat també va ser molt positiu, amb un segon lloc pel conjunt sènior absolut.

spot_img

El + Vist