Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Concentració al pavelló poliesportiu del Molí aquest matí

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

Concentració al pavelló poliesportiu del Molí aquest matí

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Aquest matí, el Pavelló del Molí de Lloret ha sigut la seu d’una manifestació del moviment sorgit a les xarxes ‘Ja n’hi ha prou’. Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva, sobretot al bàsquet. El director esportiu del Bàsquet Lloret, Igor Stankovic, lamenta que sempre s’imposin mesures en contra de la pràctica esportiva.

Recordem que, en aquest àmbit, només es permet l’esport a l’aire lliure i en grups d’un màxim de 6 persones. Els gimnasos estan tancats, excepte les piscines amb control d’accés. Això sí, es permet l’esport federat a l’aire lliure, així com les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Aquestes restriccions es mantenen, de moment, fins al 24 de gener.

Stankovic també assegura que aquestes mesures poden ser devastadores per l’esport base i amateur, i que en determinades edats, costa molt que tornin a enganxar-se a la pràctica esportiva.

L’esport és salut, és una manera de conviure, és una família… És una cosa que tenim per relacionar-nos

Igor Stankovic

L’esport a Lloret està molest perquè consideren que se’ls ha menyspreat en aquesta pandèmia, i asseguren que mentre han estat entrenant no hi ha hagut cap contagi intern. De fet, els seus entrenaments van començar sense mascareta i ara l’ús de la mateixa és obligatori per als esportistes, que també consideren que la mesura és inapropiada per als més petits i la pràctica esportiva.

Jordi Palacín, president del Bàsquet Lloret, assegura que l’esport és segur i que no és responsable de tots aquests contagis que hi ha, com han afirmat moltes altres institucions. De fet, les dades expliciten que 9 de cada 10 contagis per la Covid-19 es produeixen en àmbits familiars. 

La reivindicació, duta a terme aquest dissabte a Lloret de Mar, dins del moviment ‘Ja n’hi ha prou’, s’ha repetit arreu de Catalunya.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.