29.9 C
Lloret de Mar
Concentració al pavelló poliesportiu del Molí aquest matí

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

Concentració al pavelló poliesportiu del Molí aquest matí

Darreres Notícies

Aquest matí, el Pavelló del Molí de Lloret ha sigut la seu d’una manifestació del moviment sorgit a les xarxes ‘Ja n’hi ha prou’. Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva, sobretot al bàsquet. El director esportiu del Bàsquet Lloret, Igor Stankovic, lamenta que sempre s’imposin mesures en contra de la pràctica esportiva.

Recordem que, en aquest àmbit, només es permet l’esport a l’aire lliure i en grups d’un màxim de 6 persones. Els gimnasos estan tancats, excepte les piscines amb control d’accés. Això sí, es permet l’esport federat a l’aire lliure, així com les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Aquestes restriccions es mantenen, de moment, fins al 24 de gener.

Stankovic també assegura que aquestes mesures poden ser devastadores per l’esport base i amateur, i que en determinades edats, costa molt que tornin a enganxar-se a la pràctica esportiva.

L’esport és salut, és una manera de conviure, és una família… És una cosa que tenim per relacionar-nos

Igor Stankovic

L’esport a Lloret està molest perquè consideren que se’ls ha menyspreat en aquesta pandèmia, i asseguren que mentre han estat entrenant no hi ha hagut cap contagi intern. De fet, els seus entrenaments van començar sense mascareta i ara l’ús de la mateixa és obligatori per als esportistes, que també consideren que la mesura és inapropiada per als més petits i la pràctica esportiva.

Jordi Palacín, president del Bàsquet Lloret, assegura que l’esport és segur i que no és responsable de tots aquests contagis que hi ha, com han afirmat moltes altres institucions. De fet, les dades expliciten que 9 de cada 10 contagis per la Covid-19 es produeixen en àmbits familiars. 

La reivindicació, duta a terme aquest dissabte a Lloret de Mar, dins del moviment ‘Ja n’hi ha prou’, s’ha repetit arreu de Catalunya.

spot_img

El + Vist