24.3 C
Lloret de Mar
Una cursa de l'IE es mou (IE Lloret de Mar)

‘L’IE es mou’ celebra la 8a edició aquest divendres

L'activitat de l'institut-escola, que pretén promoure la pràctica de l'esport, se celebra per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física, que és el 6 d'abril.

Una cursa de l'IE es mou (IE Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Institut Escola Lloret de Mar se suma, un any més, a la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que és el 6 d’abril. Ho fa, però, aquest divendres, amb l’activitat L’IE es mou.

Cada curs, amb la voluntat de fomentar l’activitat física, s’organitza aquesta cursa no competitiva amb tot l’alumnat, professorat i famílies, a l’entorn del centre. Aquesta serà la 8a edició de la iniciativa, tal com apunta el director del centre, Aleix  Serra.

“El que busquem amb aquesta activitat és promoure la vida saludable i que tant els alumnes com les famílies tinguin una vida activa”

Aleix Serra

La cursa L’IE es mou sempre té un rerefons solidari. Aquest any, coincidint amb la celebració dels Jocs Special Olympics a Granollers i amb el pas de la torxa olímpica per Lloret, s’ha convidat l’alumnat de l’escola Ventijol.

“Coincidint amb els Special Olympics vam considerar que seria molt bo poder compartir a jornada amb els alumnes del centre Ventijol”

Aleix Serra

Entre alumnat, famílies i professorat, participaran a la cursa unes 800 persones. Perquè tothom hi pugui participar, les proves s’adapten a cada edat i, a més, es pot escollir la categoria no competitiva.

spot_img

El + Vist