15.6 C
Blanes
Cursa del 2016

L’institut-escola commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una cursa

Ja és la quarta edició de la cursa, que es farà demà divendres al matí. Entre alumnes, professors, pares i mares, i algun representant polític, sumaran unes 700 persones.

Cursa del 2016

Darreres Notícies

Un any més, l’institut-escola Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física –que recomana fer 30 minuts d’exercici moderat al dia- i organitza una cursa amb tots els alumnes del centre. Serà demà al matí i hi participaran tots els estudiants, des de P3 fins a 4t d’ESO, a més dels professors, els pares i mares i fins i tot algun representant polític. En total, unes 700 persones.

El sotsdirector de l’institut-escola Lloret de Mar, Joan de Domingo, argumenta que la cursa, que és la quarta vegada que es fa, ja s’ha convertit en un clàssic del calendari del centre.

circo de las estrellas

La idea és fer curses al carrer, adaptades a cada franja d’edat i per sexes. Així, els més petits recorreran 100 metres i els de més edat, faran un quilòmetre i 200 metres de recorregut. Abans de les curses, tots els alumnes faran escalfaments amb la col·laboració de l’Ainhoa Zumba i, a més, hi haurà jocs inflables. Tot plegat, segons el sotsdirector, és una bona manera de tancar el trimestre.

Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria i diplomes per a tots els participants.

La cursa es coordina des de l’institut-escola amb la participació de l’AMPA, el consell comarcal i l’Ajuntament de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist