12.9 C
Lloret de Mar

L’institut Rocagrossa organitza unes olimpíades per a 900 alumnes de tot Lloret

Les proves, que formen part dels Jocs Emporion, inclouran una escola d'Empuriabrava i una de Ripoll.

Les alumnes i el professor, avui als estudis.
Les alumnes i el professor, avui als estudis.

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa organitzen aquest divendres unes olimpíades per a tots els centres educatius de Lloret de Mar. S’hi esperen uns 900 alumnes, que inclouran, a més de joves de la vila, una escola d’Empuriabrava i una altra de Ripoll.

servicios profesionales jimenez

Plegats gaudiran d’una jornada fent tot tipus de proves esportives, típiques de les competicions professionals.

Demostraran tot el que saben fer en diferents modalitats d’atletisme, com 80 metres, llançament de pes, salt de llargada i llançament de vórtex (una espècie de javelina), a més d’altres esports.

“A més de les proves d’atletisme, faran basquet, padel i jocs a la piscina”

Candelaria Pedranzini, alumna del Rocagrossa

Les proves es duran a terme a diferents instal·lacions municipals.

“Als camps de futbol, als pavellons, a les pistes de pàdel, a la piscina, a una part del Rocagrossa, i a les pistes d’atletisme per on passaran tots”

Kautar El Khalifi, alumna del Rocagrossa

Les olímpiades interescolars s’adrecen a l’alumnat de 6è de Primària i 1r de la ESO, per tal de fomentar la pràctica esportiva.

Les alumnes i el mestre del Rocagrossa avui als estudis

Les proves estan organitzades per una 30a d’alumnes del Rocagrossa, del cicles formatius d’esports, i comptaran amb 120 voluntaris.

Un dels professors, Carles Saballs, assenyala que hi porten treballant des de fa mesos. Perquè vegin com es treballa en equip i la realitat de dur a terme un projecte com aquest, que és difícil, per a 900 alumnes, apunta.

La iniciativa, que enguany forma part dels Jocs Emporion, sorgeix de l’assignatura de ‘Projectes’. La primera edició va ser l’any 2018 des del Rocagrossa.

spot_img

El + Vist