7.3 C
Lloret de Mar
Arnau Terradas, del Club de Futbol Lloret

Lloret acollirà aquest any la 17a edició del Triangular Selva Marítima

La cita esportiva de pretemporada tindrà lloc aquest dissabte i enfrontarà el Lloret, el Blanes i el Tossa.

Arnau Terradas, del Club de Futbol Lloret

Darreres Notícies

La 17a edició del Triangular Selva Marítima arriba aquest dissabte. Lloret de Mar acollirà el torneig amistós de pretemporada que cada any enfronta els primers equips del Club Futbol Lloret, la Unió Esportiva Tossa i el Club Deportiu Blanes.  

El president del Lloret, Eduard Coloma, assegura que és un torneig de pretemporada molt atractiu, perquè hi ha una rivalitat sana entre els equips de les poblacions veïnes.

“És un torneig de rivalitat sana, aquella rivalitat entre pobles veïns, i és un torneig que agrada als tres pobles”

Eduard Coloma

Tant per al Lloret com per al Tossa, serà un torneig especial, perquè les dues entitats celebren aquesta temporada el Centenari.

Pel que fa al Lloret, la celebració comptarà, al llarg de la temporada, amb molts actes, tot i que el president reconeix que els hauria agradar poder organitzar moltes més coses. La situació de pandèmia i l’economia del club, però, ho han limitat molt.

“Ens ha agafat el Centenari amb una pandèmia que ens ha obligat a canviar moltes vegades el programa, però farem una celebració el més digne possible per al club, i amb responsabilitat econòmica”

Eduard Coloma

El Triangular Selva Marítima es jugarà aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, amb tres partits d’una sola part de 45 minuts.

El Lloret d’Albert Batllosera arribarà a la cita després de dues setmanes d’entrenaments i amb quatre cares noves: els defenses Joel Salas i Aleix Massegú, i els migcampistes Monchi i Carles Callicó. L’objectiu, tal com han fet els últims anys, serà guanyar.

Abans de la competició, el club lloretenc aprofitarà per presentar l’escut del Centenari i les noves samarretes de joc, que s’hauran presentat prèviament als socis en una assemblea ordinària que es farà dijous.

spot_img

El + Vist