10.7 C
Lloret de Mar

Lloret acollirà el 2n Torneig de futbol de la Federació de Penyes del Girona Futbol Club

Serà aquest diumenge, a partir de les nou del matí, a les pistes d'atletisme.

El Girona en un partit d'aquesta temporada (Girona FC)
El Girona en un partit d'aquesta temporada (Girona FC)

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu, aquest diumenge, de la segona edició del torneig de futbol de la Federació de Penyes del Girona Futbol Club. Hi participaran deu penyes d’arreu del territori, en una jornada en què el principal objectiu es gaudir d’una bona estona en germanor.

servicios profesionales jimenez

Els partits començaran a les 9 del matí, a les pistes d’atletisme, i s’allargaran fins al migdia, amb la disputa de les finals. Després, els participants dinaran plegats a l’Hotel Evenia i veuran el partit que jugarà el primer equip del Girona al camp de l’Sporting de Gijón.

La Penya Costa Brava Sud, de Lloret de Mar, serà l’amfitriona i participarà en el torneig. El seu fundador, Marcelo Cozar, considera que tenen opcions d’arribar a la final i guanyar. Tot i això, destaca que es tracta d’una jornada festiva.

“Jo crec que podem arribar a la final i guanyar el torneig, però serà un dia de germanor entre totes les penyes”

Marcelo Cozar

La Penya Costa Brava Sud, de Lloret de Mar, compta ara mateix amb 148 socis, una de les que més participants té. Els seus membres fan les trobades al restaurant Solivins, a Fenals, i ja tenen preparats diversos actes per als pròxims mesos.

“Estem creixent com a Penya, a nivell de socis estem en 148 i fem trobades al restaurant Solivins, a Fenals”

Marcelo Cozar

El torneig de la Federació de Penyes del Girona Futbol Club arriba a la segona edició, que es va posposar fins ara per la pandèmia. La primera edició es va celebrar a Sant Gregori.  

spot_img

El + Vist