10.2 C
Lloret de Mar
Sènior masculí, del club de rem Santa Cristina.

Lloret acull aquest diumenge la final de la Lliga de Llagut Català

Organitzada pel Club Rem Santa Cristina, hi participaran 50 tripulacions entre totes les categories, amb una presència destacada d’embarcacions en la categoria de veterans.

Sènior masculí, del club de rem Santa Cristina.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull aquest diumenge la quarta regata de la Lliga de Llagut Català, que serà l’última de la temporada. Organitzada pel Club Rem Santa Cristina, hi participaran 50 tripulacions entre totes les categories, amb una presència destacada de veterans.

En la competició d’aquest diumenge, hi participaran tres entitats de la vila: Santa Cristina, Hotelers i Pescadors. El sènior masculí de Santa Cristina arriba amb opcions de ser campió, així com el juvenil mixt, que opta al 1r o al 2on lloc.

La competició començarà a les vuit del matí, a la platja de Santa Cristina, i es preveu que acabi sobre les 13h. Es tracta d’una regata que, en un inici, s’havia de disputar a Mataró, però a última hora no s’ha pogut organitzar. Finalment, i amb poc temps de marge, el Club Rem Santa Cristina ha pogut organitzar la cita, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret i el Consell Esportiu de La Selva, tal i com explica la presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou.

L’esdeveniment comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19, amb control d’aforament, distància, mascareta i la prohibició de fer tripulacions mixtes entre dos equips.

spot_img

El + Vist