13.2 C
Lloret de Mar

Lloret acull fins diumenge el Campionat Europeu d’Handbol Platja

És el més important que s’ha fet a Catalunya en handbol platja i compta amb un total de 44 equips, formats per 900 jugadors.

Presentació del torneig
Presentació del torneig

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull fins el 5 de juliol el Campionat Europeu d’Handbol Platja, amb prop de 900 jugadors i un miler d’acompanyants.

Es calcula que deixaran un impacte de 500.000 euros a la destinació. Ho argumenta un dels organitzadors, Roland Sánchez.

El torneig –el més important que s’ha fet a Catalunya en handbol platja– compta amb un total de 44 equips, provinents d’Espanya, Hongria, Croàcia, Rússia, Suïssa, Alemanya, Turquia, Romania, Ucraïna, Polònia, Suècia, Sèrbia, Noruega, Itàlia, Portugal, Eslovàquia, Geòrgia, Montenegro i Holanda. Es juguen les categories juvenil i sènior, tant masculines com femenines. Per tant, els participants tenen de 18 a 34 anys.

El campionat es va inaugurar divendres passat, a les instal·lacions del SandDance. El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, va posar com a exemple la bona organització de l’esdeveniment.

La inauguració també va comptar amb la presència de Josep Puigrodon, vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol. Va explicar que la modalitat de platja és més lúdica, a més de tenir unes mides de camp més reduïdes.

Josep Puigrodon va voler afegir que estan preparant, de cara al 2017, el campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques. D’entrada, tot indica que es farà a Tarragona, però el vicepresident no descarta que s’acabi ubicant entre Blanes i Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist