17.1 C
Lloret de Mar
I Intersalvament de platja

Lloret acull la 2a Intersalvament de platja organitzada pels instituts públics de Catalunya

En concret, els instituts que cursen el cicle de Salvament i Socorrisme. A Lloret, per tant, hi participa el Rocagrossa.

I Intersalvament de platja

Darreres Notícies

Un centenar d’estudiants participaran demà divendres a la segona edició de l’Intersalvament de platja. És una competició organitzada pels instituts públics de Catalunya que ofereixen el cicle de Salvament i Socorrisme, com és el Rocagrossa de Lloret. Un dels docents del centre, Quique Molina, ha explicat que el socorrisme té dues vessants: la prevenció i els primers auxilis d’una banda, i la pràctica esportiva de l’altra.

Així doncs, els alumnes demostraran les seves habilitats pràctiques i els coneixements teòrics amb un seguit de proves, que compten amb aspectes sanitaris i esportius.

En concret, de l’Institut Rocagrossa, hi haurà 27 participants, dels quals alguns pertanyen a l’Institut Pere Alsius de Banyoles. Aquests dos centres realitzen el cicle de manera conjunta per a optimitzar recursos, ja que necessiten fer pràctiques a la platja i a l’estany.

La primera edició de l’Intersalvament de platja es va disputar a Salou, l’any passat. Demà divendres, arriba la segona edició a la platja de Lloret. Es durà a terme de nou del matí a dues de la tarda.

spot_img

El + Vist