24.1 C
Lloret de Mar
Un partit de l'edició anterior (Futbol IN)

Lloret acull la cinquena edició del Futbol IN, amb més de 1.500 participants

El torneig de futbol base, que també es disputarà a Blanes i Vidreres, comptarà amb clubs de renom com el Barça, el Reial Madrid o l'Inter de Milà.

Un partit de l'edició anterior (Futbol IN)

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret de Mar la cinquena edició del torneig Futbol IN, amb equips de futbol base dels millors clubs del món. L’esdeveniment reunirà més de 1.500 participants, que pertanyen a un total de 120 equips.

Entre els clubs més destacats hi haurà el Barça, el Reial Madrid, la Juventus, l’Inter de Milà o la Roma. Els partits es disputaran en tres categories: aleví, benjamí i prebenjamí. Les seus seran les habituals, amb encontres a Lloret de Mar, Blanes i Vidreres. En el cas de Lloret, els camps de joc seran el Camp Municipal d’Esports i les Pistes d’Atletisme.

Un dels organitzadors, Fran Chamizo, assenyala que s’espera que el torneig reuneixi, entre participants, familiars i espectadors, prop de 6.000 persones al llarg del cap de setmana. En aquest sentit, destaca que la competició compta amb una gran progressió en els últims anys.

“Estem parlant de 1.300 jugadors i 6.000 persones que estaran pels camps de futbol”

Fran Chamizo

El torneig començarà aquest dissabte al matí, amb la disputa dels primers partits. Diumenge a la tarda totes les finals es concentraran al Camp Municipal de Lloret de Mar. 

spot_img

El + Vist