19.8 C
Blanes
Torneig de cloenda de bàsquet al 2022 (Fundació del Bàsquet Català).

Lloret acull la cloenda del Bàsquet Català, amb 1.000 jugadors

El torneig, que començarà aquest dissabte i s’allarga fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons i pistes exteriors.

Torneig de cloenda de bàsquet al 2022 (Fundació del Bàsquet Català).

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es disputa el Torneig de Cloenda de la Fundació Bàsquet Català a Lloret de Mar. Hi participaran 1.000 joves esportistes de clubs d’arreu de Catalunya, amb la presència també de diverses entitats de França.

El torneig se celebra en dos caps de setmana diferents. En aquest primer torn, jugaran les categories premini i mini, de menys de 14 anys, tant en nens com en nenes. La jornada de dissabte comptarà amb la fase de classificació, mentre que les finals es jugaran diumenge.

circo de las estrellas

Una de les organitzadores, Marina Cabré, explica que “aquest torneig consta de dos caps de setmana, és una competició on hi ha diferents grups i en funció de la classificació del dissabte, el diumenge es disputen les finals”.

El torneig, que començarà aquest dissabte al matí i s’allargarà fins al diumenge a la tarda, es disputarà als tres pavellons de Lloret i pistes exteriors. Es tracta d’un esdeveniment que serveix per posar el punt i final a la temporada, d’una manera lúdica.

Pel següent cap de setmana, el 17 i 18 de juny, es durà a terme el torneig en les categories preinfantil, infantil i cadet, amb 78 equips i més de 800 jugadors i jugadores.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist