Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Una reunió telemàtica del govern amb el secretari

Lloret celebrarà el primer ple telamàtic de la història arran del confinament per la crisi del coronavirus

Serà aquesta tarda, a les 16.30 hores i es pot seguir per Facebook Live. L'alcalde ha explicat que han aparcat la negociació per formar un nou govern, perquè la prioritat ara és fer front a la crisi del coronavirus.

Una reunió telemàtica del govern amb el secretari

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

Estem vivint una situació històrica en molts sentits, però avui també serà un dia històric per a l’Ajuntament de Lloret de Mar, perquè se celebrarà el primer ple telamàtic. La situació de confinament impedeix que tots els regidors es trobin en una mateixa sala, però sí que podran contactar a través de la xarxa.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que, de fet, aquests dies han fet moltes reunions tant entre el govern com amb l’oposició.

La sessió serà ordinària i compta amb 18 punts a l’ordre del dia. Un dels més destacats serà l’adhesió al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus, consensuat amb l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya i que a Lloret rebrà el suport de tots els grups municipals.

A més, al ple d’avui també es donarà compte de l’adquisició de condició de regidors no adscrits dels quatre regidors exsocialistes. L’alcalde ha explicat que serà un mer tràmit i ha matisat que ha quedat aparcada la negociació per formar un nou govern. La prioritat, ara, és fer front a la crisi del coronavirus.

Un altre punt de l’ordre del dia és l’autorització provisional de taules i cadires a l’avinguda Just Marlès, carrer Santa Cristina i carrer de la Riera per aquesta temporada. L’alcalde ha matisat que és l’autorització que han donat els últims anys i espera que aquest estiu es puguin col•locar perquè voldrà dir que ja s’ha recuperat certa normalitat i els bars i restaurants poden tornar a obrir.

El ple començarà a dos quarts de cinc de la tarda i es podrà seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret. Les condicions de so no permeten poder-lo retransmetre per la ràdio.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.