1.8 C
Lloret de Mar
Una reunió telemàtica del govern amb el secretari

Lloret celebrarà el primer ple telamàtic de la història arran del confinament per la crisi del coronavirus

Serà aquesta tarda, a les 16.30 hores i es pot seguir per Facebook Live. L'alcalde ha explicat que han aparcat la negociació per formar un nou govern, perquè la prioritat ara és fer front a la crisi del coronavirus.

Una reunió telemàtica del govern amb el secretari

Darreres Notícies

Estem vivint una situació històrica en molts sentits, però avui també serà un dia històric per a l’Ajuntament de Lloret de Mar, perquè se celebrarà el primer ple telamàtic. La situació de confinament impedeix que tots els regidors es trobin en una mateixa sala, però sí que podran contactar a través de la xarxa.

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que, de fet, aquests dies han fet moltes reunions tant entre el govern com amb l’oposició.

La sessió serà ordinària i compta amb 18 punts a l’ordre del dia. Un dels més destacats serà l’adhesió al Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus, consensuat amb l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya i que a Lloret rebrà el suport de tots els grups municipals.

A més, al ple d’avui també es donarà compte de l’adquisició de condició de regidors no adscrits dels quatre regidors exsocialistes. L’alcalde ha explicat que serà un mer tràmit i ha matisat que ha quedat aparcada la negociació per formar un nou govern. La prioritat, ara, és fer front a la crisi del coronavirus.

Un altre punt de l’ordre del dia és l’autorització provisional de taules i cadires a l’avinguda Just Marlès, carrer Santa Cristina i carrer de la Riera per aquesta temporada. L’alcalde ha matisat que és l’autorització que han donat els últims anys i espera que aquest estiu es puguin col•locar perquè voldrà dir que ja s’ha recuperat certa normalitat i els bars i restaurants poden tornar a obrir.

El ple començarà a dos quarts de cinc de la tarda i es podrà seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret. Les condicions de so no permeten poder-lo retransmetre per la ràdio.

spot_img

El + Vist