16 C
Lloret de Mar
L'alcalde i altres participants al fòrum BTM de la setmana passada

Lloret de Mar comença a treballar en la comercialització en línia de la destinació per al 2021

L'Ajuntament dona per tancada la temporada actual, pel que fa a la recepció de turistes.

L'alcalde i altres participants al fòrum BTM de la setmana passada

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Lloret de Mar ha començat a treballar per comercialitzar en línia la destinació de cara a la temporada del 2021. Argumenta que les restriccions per la Covid impedeixen la feina presencial com s’havia fet fins ara: és a dir, no hi ha fires, ni accions en els països d’origen ni tampoc tour-operació.

Per aquest motiu, l’Ajuntament, al costat de Lloret Turisme i del sector, ha iniciat aquests dies un pla de transformació digital de la destinació, que a l’estiu ha rebut un 60% menys de turistes i que de març a juny no va tenir ni visitants ni pernoctacions.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, conclou que “no podem estar parats, fem un esforç i feina conjunta amb el sector”. L’Ajuntament treballa per col·laborar amb els establiments i potenciar la comercialització en línia. A causa de la Covid-19, Lloret dona la temporada per acabada pel que fa a recepció de turistes.

L’alcalde Dulsat, intervenint al BTM.

Aquesta feina conjunta amb el sector es va anunciar al fòrum BTM, de la setmana passada, on representants lloretencs van destacar el pla integral de prevenció de la Covid-19, que l’Ajuntament va posar en marxa al maig i que va ser el primer de tot l’Estat espanyol. El pla va incloure un control de l’aforament de platges, zonificació de les zones de bany i formació en línia per a 8.500 persones del sector.

Divisio a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 gerio cat
Divisió a les platges de Lloret aquest estiu del 2020 (gerio.cat).

La campanya va generar més de 187 milions d’impactes en mitjans d’arreu del món.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.