11.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar commemora avui el Dia Mundial de la Protecció Civil

Lloret és un dels pocs municipis de Catalunya que disposa d’un cos professional de Protecció Civil, amb funcionaris i voluntaris.

Celebració del Dia Mundial de la Protecció Civil, avui a Lloret.
Celebració del Dia Mundial de la Protecció Civil, avui a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha commemorat aquest dissabte, 4 de març, el Dia Mundial de la Protecció Civil, amb la presència de la Policia Local, Mossos, Bombers, Agents Rurals, Policia Nacional i altres cossos de seguretat i emergències. Lloret és un dels pocs municipis de Catalunya que disposa d’un cos professional de Protecció Civil. Ubicat a la caserna policial, el departament es va crear l’any 1991 i actualment està format per 22 persones, entre funcionaris i voluntaris.

servicios profesionales jimenez

El cap del departament, Felip Carbonell, explica que compten amb una petició per entrar al personal voluntari. Aquests dies, a més, s’han publicat les bases per crear una borsa de treball de 4 vigilants de platges, els quals estaran adscrits a Protecció Civil. El regidor de Seguretat, Jordi Sais, agraeix la feina “necessària que feu, per la vostra implicació, dedicació i coneixement”.

un dels agents reconeguts
Un dels agents reconeguts avui, pels mèrits.

Durant l’acte de commemoració, fet avui a la caserna, s’ha reconegut el mèrit a dos agents que van salvar la vida a un home que s’ofegava el passat mes de juny a la platja gran de Lloret.

Segons fonts municipals, el departament acaba de “jubilar” el seu vehicle més antic i ha comprat un altre 4×4 perfectament equipat. Ben aviat, també renovarà la barca amb què navega a l’estiu per les aigües de la vila.

civil 2
El nou vehicle de Protecció Civil.

El Dia Mundial de la Protecció Civil ha comptat amb la presència dels efectius i voluntaris del departament de Lloret, a més de la policia local, Mossos d’Esquadra, ADF, agents rurals, policia nacional, representants d’altres municipis, regidors i tècnics municipals.

spot_img

El + Vist