20.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar comptarà amb un altre institut-escola seguint el model del que hi ha a Fenals

Ho va explicar divendres el conseller d'Ensenyament, que també va confirmar que l'escola Pere Torrent serà declarada de màxima complexitat.

Darreres Notícies

Lloret de Mar tindrà un altre institut-escola, seguint el model del centre que hi ha ubicat al barri de Fenals. L’anunci el va fer el passat divendres el conseller d’Ensenyament, en una visita a la vila. Josep Bargalló també es va comprometre a considerar de màxima complexitat el Pere Torrent, amb més de 500 alumnes de 43 nacionalitats diferents. D’aquesta manera, es dotarà l’escola amb més recursos i professorat.

Pel que fa al projecte de construir a Lloret un nou institut-escola, la previsió és que s’inclogui als pressupostos del 2019 i que incorpori més cicles formatius. Per ubicar el nou institut-escola, l’ajuntament ha ofert uns terrenys situats al sector de Puigventós, conegut com a barri de La Càndida, segons ha explicat Jaume Dulsat, alcalde de Lloret.

Ensenyament destaca que els instituts-escola estan construïts tenint en compte criteris pedagògics. El fet de tenir en un mateix centre alumnes del cicle infantil, primària i ESO, permet fer un seguiment al llarg dels anys, i compartir el professorat, com passa a Fenals. Ho ha explicat Aleix Serra, director de l’institut-escola de Lloret.

Com hem dit, durant la seva estada a Lloret, Bargalló també ha escoltat les demandes sobre l’escola Pere Torrent per part de la direcció. Es tracta d’un centre educatiu amb un elevat índex d’alumnes nouvinguts, que requereix més professorat i recursos. L’anunci ha estat molt ben rebut per part de l’escola, tal com ha apuntat Teresa Clarà, directora del Pere Torrent.

Abans de visitar l’escola Pere Torrent i l’institut-escola, Josep Bargalló ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist