15.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar no prohibeix l’accés de patinets elèctrics als busos de la línia urbana

L'Ajuntament ha decidit no aplicar la prohibició temporal que ha marcat l'Autoritat de Transport Metropolità, perquè considera que les circumstàncies són diferents.

Un patinet elèctric (Betevé)
Un patinet elèctric (Betevé)

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis que no prohibiran l’accés dels patinets elèctrics als autobusos urbans.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, argumenta que la decisió s’ha pres perquè les línies urbanes de Lloret fan expedicions més curtes i amb molts menys usuaris, de manera que als busos no s’hi carreguen tants patinets i mai no han tingut cap problema amb aquests aparells. Com que l’Ajuntament vol fomentar la intermobilitat, de moment l’Ajuntament no es planteja aquesta prohibició.

“Les expedicions que fem són molt més curtes i el que pretenem és que la gent es pugui moure d’una manera molt més còmode”

Cristian Fernández

En total, hi ha 13 municipis que pertanyen a l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i que, com que són titulars del seu servei de transport urbà, han decidit no seguir la prohibició de sis mesos aprovada pel Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) arran de l’incendi d’un patinet en tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

A banda de Lloret, hi ha Mataró, Sabadell, Terrassa, Manresa, Martorell, Abrera, Pallejà, Olot, Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, i Cunit.

spot_img

El + Vist