16.1 C
Blanes
Els apartaments de Lloret

Lloret de Mar ofereix allotjament gratuït a professionals sanitaris per evitar desplaçaments

La finalitat és alleugerir la càrrega de mobilitat del col·lectiu en un context laboral complicat.

Els apartaments de Lloret

Darreres Notícies

Lloret de Mar és la seu d’allotjament per a professionals sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. El personal dels hospitals de Blanes, Calella i dels CAP de la zona té a la seva disposició un total de catorze apartaments a la vila. L’objectiu és que hi puguin descansar i pernoctar en bones condicions aquests dies en què tenen un gran volum de feina a causa del coronavirus.

A més dels catorze apartaments de Lloret, també s’han habilitat dues autocaravanes a Calella. Tots aquests espais han estan cedits de manera gratuïta. La directora de Recursos Humans de la Corporació, Natàlia Codina, explica que la mesura està destinada als professionals sanitaris que han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el centre de treball. “Treballen 12 hores seguides i alguns es volen aïllar de les persones de casa, perquè és població de risc“, afegeix.

circo de las estrellas
Hospital comarcal de la Selva, a Blanes.

Amb la possibilitat d’allotjar-se en aquests apartaments, es pretén alleugerir la càrrega de mobilitat dels professionals sanitaris dins d’un context laboral complicat, tant a nivell físic com emocional. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que la demanda va venir de la Corporació de Salut i destaca la solidaritat del sector privat. Afegeix que no descarten oferir allotjament a altres professionals.

L’acord ha estat a quatre bandes: la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, l’Ajuntament de Lloret, la gestoria Alegria Hotels i la propietat dels Apartaments Bolero Park. L’allotjament de la vila està disponible des d’aquesta setmana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist