14.5 C
Lloret de Mar
Estada a Lloret, per conèixer l'oferta esportiva de la destinació.

Lloret de Mar participa en diferents accions promocionals de turisme esportiu

Els representants de la destinació han assistit a la Copenhagen Bike Show i la setmana que ve seran a la International Sports Convention de Londres.

Estada a Lloret, per conèixer l'oferta esportiva de la destinació.

Darreres Notícies

Lloret de Mar segueix endavant per consolidar el seu posicionament en turisme esportiu a l’àmbit internacional. Per fer-ho, participa aquests dies en diferents accions promocionals, com la presència en fires i fòrums especialitzats, a més de visites en destinacions d’operadors turístics del segment esportiu.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turism, assenyala que “el segment esportiu ha patit amb la pandèmia, però s’està recuperant espectacularment aquest 2022 i ara a l’abril tornen esdeveniments com el MIC de futbol o el Globasket a Lloret”.

Estada a Lloret, per conèixer l'oferta esportiva de la destinació.
Visita in situ a la piscina, un dels equipaments esportius ‘estrella’ de Lloret.

El passat cap de setmana, Lloret Turisme es va desplaçar a la Copenhagen Bike Show, una fira especialitzada en ciclisme, que va comptar amb 14.000 assistents. D’altra banda, els pròxims 23 i 24 de març, l’ens de promoció participarà a la Internacional Sports Convention de Londres. Es tracta d’un esdeveniment dirigit a professionals del sector, amb més de 100 ponents confirmats i 1.500 inscrits.

Lloret promociona el destí com a seu esportiva.
Lloret promociona el destí com a seu esportiva.

A més, aquest passat dimecres, Lloret va acollir un famtrip o viatge de familiarització de l’operador turístic holandès “Trainingkamps.com”. Està especialitzat en estades d’entrenaments i esdeveniments, i ha volgut conèixer de primera mà l’oferta de la destinació en les modalitats de futbol, natació, atletisme i ciclisme. S’han dut a terme visites a les instal·lacions i també als hotels especialitzats.

Un altre famtrip que hi haurà a la destinació serà la setmana que ve. En aquest cas, amb l’operador turístic francès “Vélo Expérience”, especialitzat en ciclisme de carretera.

Els dos famtrips s’han coordinat amb el club de màrqueting de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, del qual Lloret Turisme n’és membre.

spot_img

El + Vist