Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El llaç de color rosa

Lloret de Mar pinta el llaç de color rosa per sumar-se a la Setmana Europea Contra el Càncer

El llaç rosa es mantindrà fins a dissabte de la setmana que ve, 19 d’octubre, en què se celebrarà, com cada any, el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

El llaç de color rosa

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret de Mar s’uneix a la Setmana Europea Contra el Càncer. Per aquest motiu, el llaç de la rotonda de l’avinguda Vila de Blanes s’ha pintat de color rosa.

El primer tinent d’alcalde, Francisco Pastor, explica que l’objectiu principal de l’Ajuntament és mostrar el suport a les persones afectades per aquesta malaltia i conscienciar la població.

El llaç rosa es mantindrà fins a dissabte de la setmana que ve, 19 d’octubre, en què se celebrarà, com cada any, el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. És el tumor més freqüent en les dones occidentals, segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A l’Estat espanyol se’n diagnostiquen prop de 33.000 nous casos cada any i es calcula que una de cada vuit dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida.

El càncer engloba més de 200 tipus de malalties i cadascun pot tenir característiques totalment diferents. Una de les principals recomanacions que es fan per prevenir-lo és incorporar hàbits de vida saludables en el dia a dia.

Per a Francisco Pastor, és interessant comptar amb el llaç de la rotonda de la terminal, perquè permet mostrar el suport del municipi a diferents causes.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.