22.4 C
Lloret de Mar
El llaç de color rosa

Lloret de Mar pinta el llaç de color rosa per sumar-se a la Setmana Europea Contra el Càncer

El llaç rosa es mantindrà fins a dissabte de la setmana que ve, 19 d’octubre, en què se celebrarà, com cada any, el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama.

El llaç de color rosa

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’uneix a la Setmana Europea Contra el Càncer. Per aquest motiu, el llaç de la rotonda de l’avinguda Vila de Blanes s’ha pintat de color rosa.

El primer tinent d’alcalde, Francisco Pastor, explica que l’objectiu principal de l’Ajuntament és mostrar el suport a les persones afectades per aquesta malaltia i conscienciar la població.

El llaç rosa es mantindrà fins a dissabte de la setmana que ve, 19 d’octubre, en què se celebrarà, com cada any, el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. És el tumor més freqüent en les dones occidentals, segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer. A l’Estat espanyol se’n diagnostiquen prop de 33.000 nous casos cada any i es calcula que una de cada vuit dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida.

El càncer engloba més de 200 tipus de malalties i cadascun pot tenir característiques totalment diferents. Una de les principals recomanacions que es fan per prevenir-lo és incorporar hàbits de vida saludables en el dia a dia.

Per a Francisco Pastor, és interessant comptar amb el llaç de la rotonda de la terminal, perquè permet mostrar el suport del municipi a diferents causes.

spot_img

El + Vist