4.8 C
Lloret de Mar
Unes voluntàries animant a participar en la campanya

Lloret de Mar recull 12 tones d’aliments en el Gran Recapte amb un centenar de voluntaris

És una xifra inferior a la de l'any passat, en què es van reunir fins a 14 tones. Tot i això, des de Càritas fan una valoració positiva d'aquesta cita solidària.

Unes voluntàries animant a participar en la campanya

Darreres Notícies

El Gran Recapte ha recollit 12 tones d’aliments a Lloret de Mar. És una xifra inferior a la de l’any passat, en què es van reunir fins a 14 tones. Tot i això, des de Càritas fan una valoració positiva d’aquesta cita solidària.

La seva presidenta, Lucía Echegoyen, es mostra satisfeta amb les aportacions que s’han fet al llarg de les jornades del passat divendres i dissabte. Destaca que s’han recollit, també, productes de neteja i d’higiene personal.

En aquesta edició del Gran Recapte han participat un centenar de voluntaris. Una tercera part han estat estudiants del Pla de Transició al Treball i dels instituts de la vila, sobretot del Rocagrossa. Echegoyen ha volgut agrair la tasca d’aquests voluntaris i reconeix la solidaritat que ha mostrat la població en aquesta iniciativa.

L’ADF sempre col·labora amb el Gran Recapte

Els productes recollits, que s’han traslladat al Centre de Distribució d’Aliments (CDA), ubicat al carrer Girona, seran destinats íntegrament als veïns de Lloret.

Pel que fa al total de Catalunya, segons el Banc dels Aliments, l’edició d’enguany del Gran Recapte ha recollit més de 4 milions i mig de quilos d’aliments. Es tracta d’una xifra similar a la de l’any passat. En aquesta edició, hi havia una novetat destacada que encara segueix en funcionament: fins al 15 de desembre es poden fer aportacions en línia, a través de la pàgina web del Gran Recapte.

spot_img

El + Vist