8.3 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar recull el relleu com a Capital de la Cultura Catalana a Igualada

L'acte ha tingut lloc aquest dimarts, de mans de l'Ajuntament d'Igualada, que ho ha estat al 2022, i amb la presència de representants de l'organització de la Capital de la Cultura Catalana.

L'alcalde Dulsat i els regidors Ferrández i Fernández, avui a Igualada.
L'alcalde Dulsat i els regidors Ferrández i Fernández, avui a Igualada.

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret de Mar ha recollit aquest dimarts el relleu com a Capital de la Cultura Catalana per al 2023, de mans de l’Ajuntament d’Igualada, que ho ha estat al llarg d’aquest any 2022. Jaume Dulsat ha estat a la capital de l’Anoia, acompanyat dels regidors Cristian Fernández i Albert Ferrández.

servicios profesionales jimenez

Cristian Fernández es mostra “molt content de recollir el testimoni d’Igualada, a qui felicitem per l’any que han fet i amb ganes de començar a celebrar la capitalitat a Lloret”.

Web CCC

Es tracta d’un pas simbòlic per poder engegar els motors de la Capital de la Cultura Catalana de Lloret, que compta amb una web pròpia. El lema és ‘Som el que celebrem’, com a l’eix central de la celebració lloretenca.

En aquests moments, hi ha més de 75 activitats previstes en els primers sis mesos de l’any (de gener a juny) que es podran consultar a www.ccclloret.cat. Per exemple, els Retalls dels Pastorets del Casal de l’Obrera o bé el curtmetratge del Traginer, previstos els dies 7 i 8 de gener.

A més, l’Ajuntament ha convidat les associacions culturals de Lloret a formar part d’una revetlla a principis de l’any que ve. La trobada permetrà donar el tret de sortida a la celebració de la Capital de la Cultura Catalana al llarg del 2023.

Presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana
Presentació del logotip de la Capital de la Cultura Catalana

Les associacions interessades en sumar-se en aquesta revetlla de la Capitalitat tenen temps de respondre fins aquest divendres, 30 de desembre. A través del formulari que els hi ha enviat l’Ajuntament, en una carta, la qual s’ha fet arribar a tots les entitats culturals i religioses de la vila.

spot_img

El + Vist