7.6 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar revalida les quatre Flors d’Honor

És la distinció assolida per un total de 18 municipis a Catalunya i Andorra, per la gestió de les zones verdes i enjardinades.

Una de les zones verdes de Lloret, propera al cementiri.
Una de les zones verdes de Lloret, propera al cementiri.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha revalidat les quatre Flors d’Honor que atorga el moviment Viles Florides. És la distinció assolida per un total de 18 municipis a Catalunya i Andorra. De moment, cap d’ells no ha aconseguit arribar a les cinc Flors, que és el màxim.

El regidor de Parcs i Jardins, Eduardo López, valora amb satisfacció aquest assoliment i assenyala que Lloret compta amb zones verdes i enjardinades en molt bon estat.

Posa com a exemple les que hi ha situades a Fenals i Santa Clotide, la zona del pont de l’avinguda Vila de Blanes, les rotondes o el passeig marítim. Explica que “el jurat valora el patrimoni vegetal, el paisatge, la qualitat ornamental de plantes i flors, sobretot de les zones verdes”.

Eduardo Lopez 1
El regidor Eduardo López, en recollir el reconeixement de Viles Florides

Tarragona va acollir, el passat cap de setmana, el lliurament de les Flors d’Honor en què es va fer el reconeixement als municipis, com Lloret, que treballen per transformar l’espai públic a través de la gestió de les zones verdes urbanes.

Eduardo López ha volgut agrair la feina que fan els jardiners del seu departament i els membres d’Aspronis a la vila.

spot_img

El + Vist