18.6 C
Lloret de Mar
Logo de la Marató

Lloret de Mar se supera i recapta més de 14.000 euros per a la Marató de TV3

És la xifra definitiva, que inclou una donació de 3.000 euros del Xino Xano.

Logo de la Marató

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha tornat a superar i ha recaptat 14.119,21 euros per a la Marató de TV3, centrada en les malalties minoritàries. Els diners recollits amb les diferents activitats solidàries superen els 11.000 euros de l’any passat (quan la Marató es dedicava al càncer).

Aquests més de 14.000 euros és el resultat de sumar tots els actes anunciats al programa, entre el pessebre vivent, una sardana de l’Oficina de Català, el Mercat de Nadal de l’escola Pompeu Fabra, la xocolatada popular de la farmàcia Espinet, la ruta per la costa del Centre Excursionista, la cursa de la llar d’infants Marinada, el concert de Nadal i la ballada de country del Casal de la Gent Gran, o bé la venda d’espelmes de l’institut-escola.

A aquest llistat d’actes cal sumar l’aportació de la festa Som Capaços i la donació que ha fet enguany, com a novetat, el Xino Xano en la fira dels Sants Metges. Carles Carbonell, membre de la penya, assenyala que és una aportació de 3.000 euros i que així es manté el tarannà benèfic de la fira.

spot_img

El + Vist