15.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar, una de les seus del torneig Eurockey Cup del 2021

L'acord de l'organització i la RFEP arriba en el marc d’una aposta per l’hoquei femení i per la difusió de l’esport en general.

El guanyador Sub-17 de l'any 2019 a l'Eurockey Cup.
El guanyador Sub-17 de l'any 2019 a l'Eurockey Cup.

Darreres Notícies

Eurockey Cup i la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) han arribat a un acord per sumar forces en l’organització del torneig. Aquest any es celebrarà a Lloret de Mar i Blanes aquesta tardor. En concret, durant els caps de setmana del 7 al 10 d’octubre (sub 17) i del 29 d’octubre a l’1 de novembre (sub 15).

En edicions anteriors, la federació ja havia donat suport al torneig i col·laborat en l’organització. A partir d’aquesta temporada, però, la vinculació serà més forta i s’organitzarà el torneig de forma conjunta.

Aquest acord arriba en el marc d’una aposta per l’hoquei femení -el torneig estrenarà les categories FEM15 i FEM17 aquest any- i per la difusió de l’esport en general. A més, s’apostarà per millorar l’experiència de tots els participants del torneig, des d’equips i tècnics fins a àrbitres i familiars.

Eurockey Cup i RFEP, juntament als Ajuntaments de Lloret i Blanes, treballaran per portar el millor esdeveniment possible d’hoquei patins, comptant també amb la col·laboració de C.P. Blanes Atlètic i Club Hoquei Lloret.

spot_img

El + Vist