7.6 C
Lloret de Mar

Lloret dona visibilitat a la lluita contra el càncer de mama

El dia mundial és aquest dimecres, 19 d’octubre, en què l’associació Catalunya contra el Càncer organitza unes taules informatives i de sensibilització.

El llaç de la rotonda, de color rosa
El llaç de la rotonda, de color rosa

Darreres Notícies

El càncer de mama i l’ictus són dues malalties que afecten especialment les dones. La primera és el tumor més freqüent entre la població femenina. I la segona, és la primera causa de la mort en les dones a Catalunya.

Aquest 19 d’octubre, és el dia mundial contra el Càncer de Mama. Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública, assenyala que “és important commemorar el dia mundial contra el càncer i el dia del ictus, donar suport a qui ho pateix i sobretot visibilitzar-ho”.

Cèl·lules canceroses.
Cèl·lules canceroses.

El dia mundial del càncer de mama és aquest dimecres, 19 d’octubre, en què l’associació Catalunya contra el Càncer organitza unes taules informatives i de sensibilització. N’hi haurà dues, al llarg del matí, a la plaça de l’Església i a la plaça París.

Amb motiu del càncer de mama, el llaç de la rotonda s’ha pintat de rosa, el color que simbolitza la lluita contra aquesta malaltia. El mateix color que veiem als aparadors de Lloret.

aparador rosa 2

A més, el proper 25 d’octubre es presenta un llibre sobre l’ictus, amb l’autora, Rosa Rubio, qui en va patir un als 40 anys i ha haver de començar de nou, a caminar o a parlar. L’autora vol donar un missatge d’esperança, que es pot combatre aquesta malaltia.

La presentació del llibre “El poder del querer. Más fuerte que el ictus”, de Rosa Rubio, arriba el proper 25 d’octubre, a les 7 de la tarda, al restaurant Vives.

spot_img

El + Vist