2.3 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú presenta propostes per afavorir la inclusió social i revitalitzar el mercat municipal

La coalició ha presentat un esborrany del seu programa electoral, que anirà modificant els propers mesos amb les aportacions que recullin dels veïns d'arreu del municipi.

Frederic Guich i Xavier Rodríguez Pacios, a la presentació
Frederic Guich i Xavier Rodríguez Pacios, a la presentació

Darreres Notícies

Amb la mirada posada ja a les eleccions municipals del 26 de maig, la candidatura de LLORET EN COMÚ, que formen ICV-EUIA, Comuns i gent independent, ha presentat l’esborrany del seu programa electoral.

servicios profesionales jimenez

Hi ha fins a 19 apartats, que inclouen propostes a favor de la inclusió de persones amb discapacitat o la revitalització del mercat municipal. La presentació va anar a càrrec de dos membres de la candidatura, Xavier Rodríguez Pacios i Frederich Guich.

Lloret en Comú anirà als barris a recollir les aportacions dels veïns

El programa compta amb altres propostes destacades, com la construcció d’un nou geriàtric, la creació de l’empresa Lloret Energia, un dispensari municipal d’odontologia, un centre social pel barri del Molí, incrementar els controls dels HUTS i la sobreocupació dels hotels, realitzar una consulta popular sobre l’arribada de la C-32 a Lloret, donar més beques als menors i potenciar les polítiques d’igualtat.

Tot plegat és, de moment, un esborrany que es complementarà amb les idees que els facin arribar els veïns. Aquest cap de setmana comencen les sortides als barris. Els membres de Lloret En Comú visitaran Fenals, Can Ballell i la plaça Pere Torrent.
El proper pas serà donar a conèixer la persona candidata i els primers integrants de la llista. Això ho sabrem el proper 17 de febrer.

spot_img

El + Vist