17.4 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú proposa parades provisionals per al Mercat Municipal mentre durin les obres

La formació alerta que, si no es troba una solució, mentre duri la remodelació de l'eqiupament diverses famílies es quedaran sense feina.

Una parada del Mercat Municipal (Mercat Municipal de Lloret de Mar)
Una parada del Mercat Municipal (Mercat Municipal de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Lloret En Comú proposa instal·lar mòduls prefabricats perquè els paradistes del Mercat Municipal puguin seguir amb la seva activitat mentre durin les obres de l’equipament. El grup municipal a l’oposició considera que s’ha de donar una solució a totes les famílies que es veuran afectades per aquestes remodelacions.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, consideren que una bona alternativa seria la instal·lació de mòduls prefabricats a la part posterior del Pavelló Municipal d’Esports. Segons Stella González, regidora de Lloret En Comú, ningú ha traslladat cap solució als paradistes i aquests han vist amb bons ulls la proposta dels comuns, perquè el lloc escollit no s’allunya de la seva zona actual i, a més, és proper a diversos barris.

“Abans de presentar la proposta, es va parlar amb els paradistes i a tots els va agradar la idea, segons ells ningú els hi ha plantejat una solució”

Stella González

D’altra banda, Lloret En Comú també considera que els actuals paradistes han de tenir avantatges en el concurs de les noves parades. De moment, segons apunten des del grup municipal, hi ha un avantprojecte però no hi ha una data clara per a l’inici de les obres.

“Pensem que els actuals paradistes han de tenir avantatge en el concurs de les noves parades, s’ha presentat un avantprojecte però no hi ha una data clara per a l’inici de les obres”

Stella González

Els comuns alerten, a través d’un comunicat, que si no hi ha una solució, diverses famílies quedaran sense feina.

spot_img

El + Vist