16 C
Lloret de Mar

Lloret és el tercer municipi de la demarcació amb el preu per m2 més elevat

El metre quadrat útil costa 5.761 euros a la vila, que queda per darrere de Roses i Platja d'Aro.

Façana marítima de Lloret de Mar.
Façana marítima de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha comptat amb un preu mitjà de 5.761 euros per metre quadrat útil al 2022. És el tercer municipi més car de la demarcació de Girona, sgons un estudi de l’habitatge de nova construcció elaborat per l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE).

servicios profesionales jimenez

El preu per metre quadrat útil de mitjana a les comarques gironines es va situar en 4.684 euros al 2022. Així, la capital de la demarcació, Girona, queda per darrere de Barcelona pel que fa a preu per metre quadrat. Les dades d’aquest estudi, recollides per l’Agència Catalana de Notícies (ACN), surten de l’anàlisi dels principals municipis de la demarcació.

Dins dels municipis analitzats a l’estudi, la zona de la Costa Brava Nord és on hi ha els preus per metre quadrat més alts de tota la demarcació. De fet, aquesta zona compta amb un preu de 5.742 euros per metre quadrat útil.

Roses és el municipi més car amb un preu de 6.398 €/m2. En segon lloc hi ha Platja d’Aro amb 5.793 €/m2 i en tercera posició, Lloret de Mar amb 5.761 €/m2. Per contra, els municipis amb un preu més baix són Figueres (1.572€) i la Bisbal d’Empordà (1.542€).

De fet, l’APCE remarca la diferència de preus que hi ha entre les zones de costa i l’interior i muntanya. En el sector de muntanya, el preu per metre quadrat útil és de 3.517 euros. Els habitatges, però, tenen 127,2 m2 de mitjana i el preu s’enfila als 444.792.

Per altra banda, des de l’associació de promotors demanen a les administracions que accelerin els tràmits per construir habitatge protegit, ja que la gran majoria de pisos construïts en els últims anys són a càrrec dels privats.

spot_img

El + Vist