26.9 C
Lloret de Mar
'Libertad', de Clara Roquet

Lloret i Blanes es promocionaran com a seu de rodatges al Festival de Cannes

L’acció s’ha programat arran de la selecció en el festival de la pel·lícula Libertad, l’òpera prima de Clara Roquet, rodada a les dues viles.

'Libertad', de Clara Roquet

Darreres Notícies

Lloret de Mar i Blanes promocionaran les localitzacions de la Costa Brava Sud al 74è Festival de Cannes. L’acció s’ha programat arran de la selecció de la pel·lícula Libertad, l’òpera prima de Clara Roquet, a dins del certamen. Un film que s’ha rodat a les dues viles.

Libertad s’estrena avui mateix a la Semaine de la Critique i dissabte Lloret Turisme, juntament amb la Catalunya Film Commission, representants de Blanes i l’equip de la pel·lícula, organitzaran un còctel per donar a conèixer els espais que hi ha a la Costa Brava sud a localitzadors internacionals que siguin aquests dies al festival. Ho ha explicat la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

“Esperem poder conèixer localitzadors d’arreu del món que siguin aquests dies a Cannes i poder-los presentar aquests espais singulars”

Elizabeth Keegan

L’acte serà obert a tots els delegats estrangers que assisteixin a les activitats professionals del Festival de Cannes, amb una previsió d’assistència de més de 100 persones.

A la pel·lícula Libertad es reconeixen diferents indrets de Lloret de Mar -per a les zones més urbanes- i Blanes -per als paisatges de costa. Per a Elizabeth Keegan, poder promocionar totes les possibilitats que ofereix Lloret per a fer-hi rodatges en un certamen tan important com és el de Cannes és una “molt bona oportunitat”.

Recordem que a la destinació ja fa anys que es va crear la Lloret Film Comission, amb la voluntat de gestionar totes les gravacions que es fan a la vila i poder oferir un tracte de qualitat.

La pel·lícula Libertad es presenta avui a Cannes però no s’estrenarà als cinemes fins al 21 de novembre. Així doncs, durant els propers mesos Lloret Turisme espera poder aprofitar la promoció de la pel·lícula per promocionar, també, la destinació.

spot_img

El + Vist