21.8 C
Lloret de Mar

Lloret ja fa anys que limita la velocitat a 30 km/h, tal com marca la nova llei

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que fa temps que el límit a la majoria de vies és aquest pel medi ambient i per seguretat.

L'avinguda Just Marlès, limitada a 30 km/h
L'avinguda Just Marlès, limitada a 30 km/h

Darreres Notícies

Lloret de Mar ja fa anys que limita la velocitat a 30 quilòmetres per hora a la majoria de les vies del municipi. En aquest sentit, la nova normativa del Govern espanyol que preveu aquesta limitació gairebé no afecta a la població, tal com afirma el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández.

“És reforçarà la senyalització en alguns punts, però no hi haurà canvis substancials perquè ja es fa a Lloret des de fa moltíssims anys”

Cristian Fernández

Per al regidor de Lloret és important potenciar que els vehicles no corrin dins dels municipis pel medi ambient i per seguretat.

“Hi ha aspectes mediambientals i també de seguretat al vianant, al ciclista i per al que va amb ciclomotor o motocicleta”

Cristian Fernández

La normativa espanyola, que és vigent des de dimarts, afecta les vies urbanes i travessies d’un sol carril. Sí que es manté la limitació de 50 quilòmetres per hora a les vies de dos o més carrils per sentit.

spot_img

El + Vist