Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Platja gran de Lloret. farcida de turistes, en ple estiu

Lloret necessita fibra òptica per oferir WIFI a platges i centre

És una de les conclusions més destacades, segons SEGITTUR, sobre les accions a emprendre per ser un destí intel·ligent.

Platja gran de Lloret. farcida de turistes, en ple estiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret de Mar necessita fibra òptica potent per poder oferir connexió WIFI a les platges i als carrers més comercials de la destinació. És una de les conclusions més destacades que ha posat sobre la taula SEGITTUR.

La Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques -que pertany al Ministeri de Turisme de l’Estat- ha presentat aquest dimecres la diagnosi i el pla d’accions que ha de seguit Lloret per convertir-se en una smart city o destinació turística intel·ligent. El seu president, Antonio López de Àvila, subratlla trets positius com el fet que sector públic i privat van plegats -“això costa en altres destins i Lloret ja ho té, diu molt (del municipi)– i millores pendents com “les connexions que són dolentes tant físiques com de dades”.

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que “l‘informe és un full de ruta, ja que Lloret no és encara una smart city”.

Després de lliurar a FITUR el distintiu que acredita que Lloret ja treballa per ser una smart city, ara SEGITTUR ha presentat la situació en què es troba el municipi i les mesures que ha d’emprendre per acabar de ser un destí intel·ligent. Es tracta d’un complet llistat d’accions a curt, mig i llarg termini sobre tecnologia, sostenibilitat, accessibilitat i innovació.

Una d’elles passa per convertir Lloret en una destinació 100% accessible amb la mirada posada al turisme sènior. Altres mesures del pla d’accions són que la informació que es dóna de Lloret sigui accessible en tot tipus de dispositius, incorporar els visitants a l’oferta cultural, fer el transport més sostenible i fer difusió dels jardins de Santa Clotilde

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.