16.6 C
Lloret de Mar

Lloret necessita fibra òptica per oferir WIFI a platges i centre

És una de les conclusions més destacades, segons SEGITTUR, sobre les accions a emprendre per ser un destí intel·ligent.

Platja gran de Lloret. farcida de turistes, en ple estiu
Platja gran de Lloret. farcida de turistes, en ple estiu

Darreres Notícies

Lloret de Mar necessita fibra òptica potent per poder oferir connexió WIFI a les platges i als carrers més comercials de la destinació. És una de les conclusions més destacades que ha posat sobre la taula SEGITTUR.

La Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques -que pertany al Ministeri de Turisme de l’Estat- ha presentat aquest dimecres la diagnosi i el pla d’accions que ha de seguit Lloret per convertir-se en una smart city o destinació turística intel·ligent. El seu president, Antonio López de Àvila, subratlla trets positius com el fet que sector públic i privat van plegats -“això costa en altres destins i Lloret ja ho té, diu molt (del municipi)– i millores pendents com “les connexions que són dolentes tant físiques com de dades”.

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que “l‘informe és un full de ruta, ja que Lloret no és encara una smart city”.

Després de lliurar a FITUR el distintiu que acredita que Lloret ja treballa per ser una smart city, ara SEGITTUR ha presentat la situació en què es troba el municipi i les mesures que ha d’emprendre per acabar de ser un destí intel·ligent. Es tracta d’un complet llistat d’accions a curt, mig i llarg termini sobre tecnologia, sostenibilitat, accessibilitat i innovació.

Una d’elles passa per convertir Lloret en una destinació 100% accessible amb la mirada posada al turisme sènior. Altres mesures del pla d’accions són que la informació que es dóna de Lloret sigui accessible en tot tipus de dispositius, incorporar els visitants a l’oferta cultural, fer el transport més sostenible i fer difusió dels jardins de Santa Clotilde

spot_img

El + Vist