9.1 C
Lloret de Mar
El taller sobre video i fotos amb el mòbil, fet a principis de febrer.

Lloret organitza nous tallers sobre fotos i vídeos amb el mòbil

La formació, que és gratuïta i combina una part teòrica conjunta amb tallers pràctics, s’adreça a tot tipus de sectors, des d’empreses d’activitats i oci a restauradors, comerciants o allotjament.

El taller sobre video i fotos amb el mòbil, fet a principis de febrer.

Darreres Notícies

Lloret de Mar organitza noves sessions formatives sobre fotografia i video fets amb el mòbil, adreçades a les empreses i professionals de la destinació. L’objectiu de l’activitat –que ja s’havia fet anteriorment, amb èxit– és que els participants millorin els continguts audiovisuals de la seva empresa per comptar amb xarxes i canals més atractius. I així treballin a favor de la reputació de la destinació.

El formador del taller, Rafael de Jorge, destaca que “la realitat és que les persones que volen venir a Lloret busquen punts geolocalitzables i miren les fotos de Instagram“.

Taller pràctic del passat mes de febrer
Taller pràctic del passat mes de febrer

La formació -que és gratuïta i combina una part teòrica conjunta amb tallers pràctics- s’adreça a tot tipus de sectors, des d’empreses d’activitats i oci a restauradors, comerciants o allotjament.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que “encara hi ha places en alguns tallers” i anima els diferents sectors a apuntar-s’hi.

Els participants al taller d'aquest matí, a la platja
Els participants al taller del passat febrer, a la platja

Les sessions teòriques online (que són conjuntes) es faran la setmana que ve: els dies 7 i 8 d’abril. Una setmana més tard, es faran els tallers presencials en grups, programats pel 14, 15, 28 i 29 d’abril i també pel 5 de maig. Al llarg de les jornades, s’ensenyaran a fer servir eines d’edició i retoc tant de les imatges com dels videos, i s’aprendrà a definir una estratègia de reputació de productes o serveis.

Les persones interessades s’han d’apuntar a través de l’enllaç my.lloret.

spot_img

El + Vist