7.6 C
Lloret de Mar

Lloret podria acollir un Campionat de Catalunya de pàdel adaptat

Lloret Pàdel Tours va fer una exhibició fa uns dies i assegura que les instal·lacions són òptimes per practicar-hi pàdel adaptat.

Un dels participants a l'exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)
Un dels participants a l'exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)

Darreres Notícies

Lloret de Mar podria acollir un Campionat de Catalunya de pàdel adaptat. El projecte encara està molt verd, però de moment s’ha fet una exhibició a les pistes de la Piscina i el resultat ha estat molt positiu.

L’organització va anar a càrrec de Lloret Pàdel Tours i el seu responsable, Ramon Usart, assegura que van quedar molt contents amb tot.

“Per primera vegada es va fer un partit adaptat per a jugadors amb cadira de rodes i van quedar molt contents amb tot: les instal·lacions, l’entorn, les pistes… Va anar molt bé”

Ramon Usart

Ramon Usart insisteix en què les instal·lacions de Lloret són molt bones per fer-hi partits de pàdel adaptat i per aquest motiu s’ha posat sobre la taula la possibilitat d’organitzar un Campionat de Catalunya. A més, cal tenir en compte que la capacitat hotelera del municipi, amb un bon nombre de places adaptades als hotels, faria possible poder acollir un bon nombre de participants.

Un altre dels participants a l'exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)
Un altre dels participants a l’exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)

Pel que fa a la normativa del pàdel adaptat, Ramon Usart explica que l’única diferència és que es permet que la pilota faci dos bots, en lloc de només un. Per la resta, el funcionament és el mateix i assegura que és espectacular veure com hi juguen.

“És sorprenent com de bé juguen, com es mouen a dins de la pista amb una cadira de rodes és impactant”

Ramon Usart

Els participants a l’exhibició van ser dos jugadors de Barcelona i Malgrat de Mar, que van contactar amb Lloret Pàdel Tours per Instagram, després del torneig internacional que la companyia va organitzar fa unes setmanes a Lloret.

El lloretenc Jesús García, a la dreta, a l'exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)
El lloretenc Jesús García, a la dreta, a l’exhibició de pàdel adaptat (Lloret Pàdel Tours)

A més, van comptar amb la participació del lloretenc Jesús García.

spot_img

El + Vist