13.8 C
Lloret de Mar

Lloret recapta més de 10.000 euros per la Marató i s’espera que la xifra encara creixi més

Lloret de Mar ha aportat més de 10.000 euros a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. És una xifra provisional, ja que encara hi ha diversos actes solidaris al llarg d’aquesta setmana, i de moment ja ha més que doblat la quantitat de l’any passat, que era de poc més de 4.000 euros. Al […]

Concert de Nadal del Casal Municipal de la Gent Gran
Concert de Nadal del Casal Municipal de la Gent Gran

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha aportat més de 10.000 euros a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. És una xifra provisional, ja que encara hi ha diversos actes solidaris al llarg d’aquesta setmana, i de moment ja ha més que doblat la quantitat de l’any passat, que era de poc més de 4.000 euros.

servicios profesionales jimenez

Al llarg del cap de setmana s’han fet moltes activitats variades: el Mercat de Nadal organitzat per l’AFA de l’escola Pompeu Fabra, la xocolatada popular de la farmàcia Imma Espinet, la pujada al Montgròs del Centre Excursionista, una passejada de l’agrupació Connectant amb la Natura, i el concert de Nadal i la ballada de country del Casal Municipal de la Gent Gran. A més, els restaurants Natsumi han aportat tots els ingressos del diumenge a la causa, mentre que encara falta sumar el 10% de la recaptació de tot el cap de setmana a La Campana.

Mercat de Nadal de l’AFA del Pompeu Fabra
Centre Excursionista de Lloret

El primer tinent d’alcalde, Albert Robert, fa una valoració molt positiva de totes les aportacions.

I les activitats segueixen. Avui mateix, l’associació de Treballadors de l’Hospital comarcal de la Selva organitza una campanya de donació de sang. L’acció té un doble objectiu: col·laborar amb el Banc de Sang i, també, participar amb la Marató de TV3, a la qual es farà una aportació econòmica de 2 euros per cada donació feta. Els interessats en participar en aquesta iniciativa solidària ho poden fer avui, a la sala d’actes de l’hospital, fins a les quatre de la tarda.

De cara a dimecres, qui aportarà el seu granet de sorra és el col·legi Immaculada Concepció. Ho farà, igual que l’any passat, amb un pessebre vivent. Una de les professores del centre, Esther Sugrañes, explica que els assistents hi veuran tots els elements d’un pessebre. Qui vulgui veure el pessebre vivent, haurà de fer el donatiu que vulgui per a la Marató de TV3. A l’activitat hi participen uns 800 alumnes de tots els cursos. El pessebre vivent de la Immaculada Concepció, titulat El camí de Nadal, es podrà veure entre dos quarts de quatre i dos quarts de cinc de la tarda d’aquest dimecres.

I divendres, 21 de desembre, hi haurà activitats de conscienciació i una rifa solidària a l’Institut Rocagrossa. L’acte comptarà amb la col·laboració dels comerços de Lloret.

Recordem que la Marató d’aquest any va destinada a la recerca contra el càncer i a nivell general també ha batut rècord. Ahir va tancar el marcador amb més de 10.700.000 euros. El rècord, fins ara, era la Marató del 2012, també contra el càncer, que va tancar la jornada amb 10 milions. Tot i així, la xifra sempre acaba creixent més, perquè encara es poden fer donatius durant els propers mesos.

spot_img

El + Vist