8 C
Lloret de Mar

Lloret recupera l’arbre de Nadal i amplia les zones amb enllumenat

L'Ajuntament fa un esforç important i destina 106.000 euros per il·luminar 55 carrers del municipi.

El tradicional arbre de Nadal tornarà a brillar aquestes festes
El tradicional arbre de Nadal tornarà a brillar aquestes festes

Darreres Notícies

Lloret de Mar recupera el tradicional arbre de Nadal a la Plaça de la Vila. És una de les novetats d’aquestes festes, en què s’incrementa el nombre de zones il·luminades, amb 55 carrers i diversos equipaments municipals.

servicios profesionales jimenez

L’encesa oficial dels llums de Nadal es farà aquest divendres a la tarda amb un acte a la Plaça de la Vila, on hi haurà música i xocolata per a tothom.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, recorda que l’objectiu de l’enllumenat nadalenc és fomentar l’activitat comercial, tot i que l’Ajuntament fa un esforç important perquè tot el municipi compti amb il·luminació.

“Fem un esforç molt important perquè l’enllumenat de Nadal és un atractiu, fa que hi hagi un moviment social i és d’un màxim interès, sobretot en el moment en què ens trobem”

Jordi Orobitg

Així doncs, hi haurà gairebé 400 elements repartits per tot el municipi, amb una il·luminació que compleix tots els requisits tècnics necessaris. Aquest any s’ha fet un nou contracte i, en total, s’hi destinen 106.000 euros.  

“L’objectiu prioritari és potenciar l’activitat comercial i no tant posar un llum davant la casa de tots els ciutadans de Lloret, que és materialment impossible”

Jordi Orobitg

L’acte d’encesa oficial de l’enllumenat de Nadal es farà demà divendres, a dos quarts de sis de la tarda, a la Plaça de la vila.

spot_img

El + Vist