22.8 C
Lloret de Mar
Ana García-Castany recollint el premi (Ajuntament de Lloret de Mar)

Lloret rep el premi al Millor Esdeveniment Esportiu pel Congrés Mundial de Turisme Esportiu

L’hi va entregar l’Associació de Gestors Esportius divendres passat en una cerimònia a Martorell, nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2023.

Ana García-Castany recollint el premi (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha rebut el Premi a Millor Esdeveniment Esportiu pel I Congrés Mundial de Turisme Esportiu. L’hi va entregar l’Associació de Gestors Esportius divendres passat en una cerimònia a Martorell, nomenada Ciutat Europea de l’Esport 2023. Aquesta ha estat la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva.

Qui va recollir el guardó és la regidora d’Esports, Ana García-Castany, que està molt contenta pel reconeixement.

“Molt contents perquè és una manera de reconèixer la tasca que es fa en turisme esportiu a Lloret”

Ana García-Castany

Pel que fa al congrés, Ana García-Castany assegura que tot va sortir molt bé i en destaca la possibilitat de tenir alguns dels ponents a través d’hologrames.

“Com a novetat, que crec que va ser la clau, alguns dels ponents assistien en format holograma: la sensació que el tenies en 3D i que el tenies presencial”

Ana García-Castany

El I Congrés de Turisme Esportiu s’havia de celebrar el maig del 2020, però es va haver de posposar per la pandèmia i, finalment, va tenir lloc el novembre del 2021. Es va fer en format híbrid, presencial i telemàtic, amb 62 ponents de diferents països i uns 500 inscrits.

spot_img

El + Vist