15.4 C
Lloret de Mar

Lloret tindrà una Escola de Salut per a majors de 60 anys, aquest trimestre

L'objectiu és promoure bons hàbits i donar-los les eines pertinents perquè aprenguin a conèixer i millorar la seva salut, tant física com mental.

L'Escola de Salut de Vallcarca
L'Escola de Salut de Vallcarca

Darreres Notícies

Amb l’objectiu de promoure bons hàbits entre les persones majors de 60 anys i donar-los les eines pertinents perquè aprenguin a conèixer i millorar la seva salut, tant física com mental, s’impulsa l’Escola de Salut.

De moment, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) la durà a terme a Lloret i Calella, però la idea és que cada trimestre es faci en un municipi diferent.

Sílvia Rams, referent del programa de Benestar Emocional i Salut Comunitària de la Corporació, explica que els grups seran tancats i reduïts. Els participants faran activitats ben diverses, amb temàtiques relacionades amb l’àmbit de la salut, l’envelliment actiu, les relacions socials o la seguretat ciutadana.

“Són sessions grupals, setmanals, d’una hora i mitja, amb tallers i xerrades”

Sílvia Rams

Un dels grans objectius d’aquest nou servei és combatre la soledat d’algunes persones i, d’aquesta manera, millorar la seva salut emocional.

“Més enllà del que podem aprendre, l’objectiu és millorar la salut emocional i afavorir la participació i el suport, perquè el fet de tenir relacions socials ens ajuda a millorar la nostra salut emocional”

Sílvia Rams

A Lloret, la presentació es farà el 15 de setembre i les sessions es faran a la sala polivalent de la Biblioteca, cada dijous al matí, de dos quarts d’onze a dotze.

Les inscripcions estan obertes i es poden fer als centres d’atenció primària, a la biblioteca municipal, als serveis socials del municipi, al casal de la gent gran o al centre cívic del Rieral. Entre totes les persones interessades, els professionals seleccionaran les que més necessiten el servei.

spot_img

El + Vist